Peuters/kleuters

Rollen, draaien, springen!

De leerlingen oefenen op een fantasierijke speelse manier verschillende lichaamsacties zoals, rollen, draaien, springen, isolaties van lichaamsdelen. Maken kennis met luisteren en bewegen op muziek. Ze mogen hun eigen bewegingen en ideeën gebruiken als antwoord op de opdrachten en vragen van de docent. In iedere les zitten zowel opdrachten waarbij ze de docent kopiëren als opdrachten waarbij ze zelf en samen mogen onderzoeken.

In deze les worden de leerlingen op een fantasierijke en speelse manier uitgedaagd om bepaalde danstechnieken eigen te maken. Ook worden ze uitgedaagd om zelf te onderzoeken met beweging. Een belangrijke boodschap is dat niks te gek is zodat ze zich vrij voelen om te onderzoeken. Door middel van dansspelletjes dansen de leerlingen ook samen. In iedere les zitten zowel opdrachten waarbij ze de docent kopiëren als opdrachten waarbij ze zelf en samen mogen onderzoeken.

Benodigdheden & lesrooster

Benodigdheden

Les bij Dansplein Roosendaal? Dan ontvang je 10% korting bij de danstheaterwinkel!

Lesrooster

[tt_timetable event='little-moves,peuters,kleuters,kinderdans' columns='lesrooster,dinsdag,woensdag,donderdag,vrijdag,zaterdag' filter_label='Groepen' hide_hours_column='1' show_end_hour='1' event_layout='3' box_bg_color='c9c9c9' box_hover_bg_color='f0f0f0' filter_color='1fa1e8' disable_event_url='1' collapse_event_hours_responsive='1']

Andere lessen

Hiphop

Show

Breakdance

Klassiek ballet

Moderne dans